Szolgáltatás

A vízvezeték-szerelőtől a fűtésszerelőn át az ács bádogos coach és minden egyéb más szolgáltatás linkjei egy helyen

Nyomdagépek értékesítése, szervizelése, javítása és karbantartása

A nyomdászok minden bizonnyal örülnek a technikai, technológiai fejlődésnek. Egyre komolyabb gépek vannak és lesznek a folyamatos technológiai fejlődésnek köszönhetően. Cégünk a Keményfém Kft. vállalja a nyomdagépek beszerzését és értékesítését. Javítását és karbantartását.

Térelválasztás üvegfallal

Manapság még mindig divat a nagy egy légterek alkalmazása akár az otthonokban, akár az irodákban. A térelválasztás ettől függetlenül még így is megoldandó feladat. Aki ilyen kihívás előtt áll az általában üvegfelülettel oldja meg a terek elválasztását, így a káposzta is megmarad. Az üveg egyre nagyobb szerepet játszik az épületek anyaghasználata során: dekorüveget teszünk a konyhába és egyre több helyen a fürdőszobába és egyéb helyekre.

Klímaszerelés Budapesten

Nyáron ki ne szeretne hűsölni egy forró napsütéses napon, kinek ez egy tengerpartot, kinek a Balaton hűs vízét jelenti, ki pedig marad otthon. Aki pedig otthon marad annak a magyar egyre forróbb nyarakon bizony elkél egy klímaberendezés. Manapság ez nem olyan költség mint amennyi előnnyel és kellemesebb pihenéssel jár együtt. Persze lehet szellőztetni azonban a nyitott ablak, környéktől függően veszélyes, hangos vagy éppen egy budapesti forró utcában eredménytelen.

Kémények javítása és bélelése Budapesten

A kémény kibélelését jogszabály írja elő. Bízza a munkát tapasztalt szakemberre! 10 év tapasztalat. Gyors kivitelezéssel. Akár ingyenes felméréssel. Rugalmas, gyors felmérés. Profi kéménytechnika.Kéménybélelés és kazáncsere Budapesten 1 nap alatt. Ingyenes és azonnali felmérés az ország egész területén. Hívjon minket bármikor! Kéménybélelés az ország bármely pontján, keressen minket és kérjen árajánlatot. helyszíni felmérés. Kéménybélelés árak? Mitől függ, mennyibe kerül? 1 nap alatt, minimális véséssel megoldható, ha jó szakembert választ!

Kerítéselemek és kerítéslécek

Egy családi ház vagy villa de még egy hétvégi ház esetében is rendszerint körbekerítjük a területet még akkor is ha csak egy üres telekről van szó. Egyfelől kijelöli a telek határait másrészt pedig megakadályozza azt, hogy idegenek be tudjanak lépni a magánterületre. A kerítést építhetjük fából, azaz kerítéslécekből vagy drótkerítésből, kovácsolt vasból vagy kőből netán beton elemekből.